A legszebb szerelmes dalok

by Tudósok

/
1.
Egyedül voltam az éjszakában Magányos, elkeseredett Úgy gondoltam Talán véget vetek Az életemnek és a nyomorúságnak És akkor Utolsó elkeseredésemben Kiléptem a munkásszállóról Gondoltam Még egy utolsó sétaként Elbúcsúzok ettől a bolygótól És akkor megláttam egy feliratot Gyönyörű piros betűkkel azt írta, hogy "Két Korsó Söröző" És amikor oda beléptem akkor megláttalak A két hatalmas melled Csodálatosan odavonzotta a tekintetemet És megláttam rajta egy hatalmas sárkányt Amely mosolygott rám És tudtam hogy Te vagy az életem Te vagy a megoldás Te vagy a hercegnő Refr Az ezüst hercegnő A csodanő A megmentő! Te vagy az egyetlen, az életem! Az ezüst hercegnő! Azóta együtt vagyunk És mindent együtt csinálunk Eggyé lettünk Együtt vásárlunk Együtt adjuk el a cuccunkat Szeretkezünk és lopunk És amióta ismerlek, nem tudom, Többé mi az, hogy magány Mi a szomorúság Mi a halál Mert benned vagyok És annyira élek És annyira imádlak Te csodálatos Nő Refr Ezüst hercegnő Ezüst hercegnő! Emelj fel magadhoz Tégy a melleidre És vigyázz rám Te Csodanő! Annyira imádlak! És nélküled többé lélegezni se tudok És mindent odaadok neked a testemet és a lelkemet is Csodálatos nő Herceg nő!
2.
Rohanok egy tolókocsiban érted Rohanok egy tolókocsiban most csak teérted, Rohanok az autópályán mindenkivel szemben, Autókat, buszokat, tankokat gázolok sorba szépen, Mert csak az a fontos nekem hogy a te ágyadba érjek. Ref.: Rohanok most érted, Rohanok most érted, Egy tolókocsiban érted, hogy a te ágyadba érjek. Rohanok most egy nyomorult tolókocsiban érted, Te meztelenül fekszel az ágyban és tévét nézel, Nézed és várod, hogy minél előbb odaérjek épen, S feltöltselek erővel és vidámsággal téged. Ref.: Rohanok most érted, Rohanok most érted, Egy tolókocsiban érted, hogy feltöltselek téged. Rohanok egy papír tolókocsiban most csak teérted, Te lehunyt szemmel fekszel, s nem tudod mikor és ki jön érted, Talán nyomorult vagyok, de most jövök és feltöltelek téged, És addig gázollak, amíg még nem kérsz belőlem. Ref.: Rohanok most érted, Rohanok most érted, Egy tolókocsiban érted, hogy még kérjél belőlem.
3.
Fogd a széket Fogd az asztalt Fogd a szekrényt Fogd az ágyat Vágd ki az ablakon Vágd ki az ablakon Valakit találjon Fejen találjon Fogd a főnököt Fogd a szomszédot Fogd a rendőrt Fogd a boltost Vágd ki az ablakon Vágd ki az ablakon Valakit találjon Fejen találjon Fogd a jelened Fogd a múltad Fogd a jövőd Fogjad magad Vágd ki az ablakon Vágd ki az ablakon Valakit találjon Fejen találjon
4.
Ha te engem foj, foj, fojtogatsz, A butaságoddal zaklatsz, Ha politikázol, problémázol, Ha nincspénzezel, fáradtozol, Akkor én foj, fojt, fojtalak, Bizony én megfojtalak. Ha engem foj, foj, fojtogatsz, Rossz a világgal panaszkodsz, Ha azt mondod nem szeretnek, Ha azt mondod nem értenek, Akkor én foj, fojt, fojtalak, Bizony én megfojtalak. Ha engem foj, foj, fojtogatsz, Csak sírsz, sírsz és nyafogsz, Ősátok miatt haragszol, Lélekgödrödbe lehúzol, Akkor én foj, fojt, fojtalak, Bizony én megfojtalak. Akkor én foj, fojt, fojtalak, Bizony én megfojtalak.
5.
A kórház udvarán állok, és a napba nézek, Te fent ülsz a fán és a szemembe nézel, Furcsán nevetsz, s ijesztgetsz engem, Kiöltöd a nyelved, s öltögeted felém. Pedig valamikor, olyan ártatlan voltál, és szép, Rád se mertem nézni, annyira szerettelek. Ott ülsz a fán és fenyegetsz engem, Hatalmas nő vagy és mutogatsz mindent, Simogatod a ruhád, rángatod a tested, Előveszed a melled és ijesztgetsz vele, Pedig valamikor olyan kedves és szép voltál, Rád se mertem nézni, mert annyira kívántalak. Te fent ülsz a fán és a ruhádat téped, Előveszel mindent s csak mutogatsz nekem, A lábad közével elrettentesz engem, Miközben hangosan röhögsz és énekelsz nekem, Pedig valamikor, annyira édes voltál és szép, Tudom, ez nem lehet más, csak optikai csalódás.
6.
Motorfűrésszel fésülködöm, hogy jobban nézzek ki neked, Gránátokkal mosom az arcom, hogy szebb legyek neked, Gyönyörű a tested és én őrülten vágyom utánad, Ha nem leszel az enyém, akkor majd jól kicsinállak. Rád gyújtom a várost, lerombolom a házad, Megölöm az összes szomszédod, mert téged kívánlak, Rá fogsz szokni a testemre és mindig kívánsz majd, Én meg magam fölé emellek, és jól kirázlak. Elkaplak, és magam alá teperlek téged, Szétkaplak és rajtad tornázok, míg meg nem unlak téged, Imádni fogsz és cukorral, mézzel szívod magadba testem, Én pedig leváglak és karácsonyra megeszlek.
7.
nézem az utat már évtizedek óta nézem és zabálom a vonalat fiatalok jönnek szembe nyitott autójukból röhögve és csúfolódva egy kicsit megütöm őket s ők sikoltozva vágódnak le az útról mi viszont döcögünk tovább hátul egy nő hányni kezd, egy kisfiú röhög egy német és egy fekete magnót cserél mosolyogva de látom jönnek újabb arcok nem is annyira fiatalok őket is megütöm s az emelkedőről ők is esnek lefelé rettegve sikoltozva s nem értem miért is félnek az örök álom nekik is ajándék s kaptatunk felfelé fel a hegy tetejére és mentőautókat, és rendőrautókat, és tűzoltóautókat szorítok le lökök le a szakadékba azok gördülnek lefelé szépen én meg egyre fiatalabbnak egyre fiatalabbnak érzem magamat a friss holtak átadják nekem erejüket soha még nem voltam ilyen izgatott és érzékeny megkönnyebbül és vidám most mindent érzek és most mindent tudok ezért hajtok neki a védőkorlátnak és invitálom hosszú repülésre kedves utasaimat az idő szárnyas buszán s várom felálló farokkal hogy belezuhanjunk a semmi tengerébe kis lázmérőként szúrva azt át egy rövid pillanatra
8.
Jó estét kívánok, én az óraleolvasó vagyok, Minden betűt, számot a fejükből kiolvasok, A lakásban is most egy kicsit körülnézek, Hogy új izgalmakat hozzak kedvességgel. Jó estét kívánok, én az óraleolvasó vagyok, A fogyasztásról most már minden szépet tudok, Sorakozzanak fel most hátul a konyhában, Megkérdezném miért nem hívtak mostanában. Jó estét kívánok, én az óraleolvasó vagyok, Én ma szépen az órájukat végleg leolvasom, Leszerelek magukról, kezet, lábat, fejet, S befejezzük a fogyasztást, leolvasást örökre. Ref. Ne féljenek, kérem, a fejszét csak azért hordom, Hogy a pulcsimhoz színben valami passzoljon. Nyugodtabb vagyok, ha őt a kezemben tudom, Hogy miért is jöttem, most mindjárt megmutatom.
9.
10.
A szád a legszebb nyílásod, Azon lélegzel, eszel és iszol, Vele halászol a nagyvilágra, Lenyeled, majd kitolod a kukába. A szád a te nagy hangszóród, Rajta üvöltesz, sikoltasz, fohászkodsz, Énekelsz, s röhögsz jó nagyokat, Ha beverik, káromkodsz jó hangosan. A szád a legjobb szerszámod, Legszebb, ha mélyvörösre rúzsozod, Nyögsz vele, suttogsz és sóhajtasz, Jól rátapadva egy másikra. Ref.: Eszem a szád, eszem a szád, Eszem az aranyos kis icipici szád. A szád, a szád, Nyelj el vele már!
11.
A szerelem az egyetlen igazság, kiválaszt, fellángol, s örökre vezet, Soha nem kérdez, mégis mindig válaszol, Én csak téged szeretlek ma is Horthy Miklós. Kisstílű mai gonoszok bármit mondhatnak, Az én szerelmem örökre megingathatatlan. A szerelem küzdelem, a szerelem forradalom, S bár annyira kínoz, mert olthatatlan, Mégis mindig kárpótol, és a harchoz új erőt ad, Ezért ma is imádlak téged Kádár János. Bölcsességed, jó szándékod megkérdőjelezhetetlen, Ki volt nekünk valaha is jó, ha nem te. Ha manapság elszomorodok, elbizonytalanodok, Mert megbántanak az igazságtalanok, Tudom, csakis te vagy az, aki megvéd engem Aki mindig mellettem állsz, s bármikor segítesz, Én szeretlek téged Orbán Viktor, Mert örökre felszabadítottad rabságából a nemzetünket, Nem riadtál meg a szörnyű gonosz ellenségtől, Itt vagy nekünk, s itt is maradsz az élünkön örökre.
12.
Levágom a kezem, hogy a kofferedbe férjek, Letépem a lábam, hogy az ágy alá beférjek, Lyukat vágok magamon, hogy jobban lásd a tévét Kiviszem a maradékom, hogy ne zavarjon téged Pörgök a fejemen, Forgatom a testemet, Pörgök a fejemen, Elszállok én feletted. Szép piros fülemmel, díszítelek téged, Rád szerelem mindazt, ami jól áll néked, A lábam, a karom, s a szemem lesz az éked, Együtt nézünk tükörbe, ahol mindig egy arc fér el. Pörgök a fejemen, Forgatom a testemet, Pörgök a fejemen, Elszállok én feletted. A tiéd az én lábam, mely pörögve felemel, Az enyém a te karod, amely az ég felé dob fel, Benned vagyok mozdulatlan, te pedig bennem élsz, Összenőttünk, együtt forgunk, nem lesz semmi vész. Pörgök a fejemen, Forgatom a testemet, Pörgök a fejemen, Elszállok én feletted.
13.
14.

about

A Tudósok napjaink legőrültebb szuper-gruppja: a mikrofonnál kegyetlen írónk és festőnk, a zenekar-alapító drMáriás énekel és fúj, jobbján Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band kitűnő vezetője játszik billentyűs hangszereken, balján a Brains kiváló basszusgitárosa, Endrei Dávid nyomja a szédítő futamokat, míg a doboknál Jeli Gergely, a Duna-kanyar legjobb dobosa zúzza a bőröket.

///

A Tudósok olyan stílusteremtő zenekar, amely a megszokott zenei irányzatokat kikerülve, közhelyeit kiforgatva egy vérbeli kelet-európai kritikus, szórakoztató és katarzis-produktív zenei nyelvet alakított ki, amely egyszerre jazz és underground, funk és punk, világzene és avantgárd. Vidáman tragikus dalszövegeik és semmihez sem hasonlítható sodró zenéjük napról-napra egyre több bölcs és naiv rajongót nyer az ember felszabadítása és az értelmes túlélés ügyének. A legszebb szerelmes dalok című legújabb lemezük friss őrültsége és páratlan lendülete sok-sok könnyes kacagást, önfeledt éneklést és felindultságból elkövetett szexuális táncot ígér minden kedves hallgatójának.

credits

released April 23, 2013

drMáriás - ének, szaxofon, trombita, harsona, ordiba, suttogás, szöveg
Jeli Gergely - dob, okostelefon
Endrei Dávid - bass és gitár
Tövisházi Ambrus - orgona, zajok

producer, keverés, mastering - Tövisházi Ambrus
felvételtechnika, mikrofonozás - Pápai István

license

all rights reserved

tags

about

Tudósok Budapest, Hungary

Legendary Hungarian jazz-punk-experimental band originally formed in Yugoslavia

contact / help

Contact Tudósok

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Tudósok, you may also like: