Dávid Ibolya titkos élete

by Tudósok

/
1.
Modern ember 03:25
Modern ember, modern ember, Drága jó modern ember, Ha egy faszod van veszel még egyet, Ha két faszod van veszel még egyet, Ha három faszod van akkor is veszel még egyet, És hogyha négy faszod van akkor is veszel még egyet, Hogy símogasd magad, Hogy megbaszd jól magad! Modern ember, modern ember, Drága jó modern ember, Ha egy csöcsöd van veszel még egyet, Ha két csöcsöd van veszel még egyet, Ha három csöcsöd van akkor is veszel még egyet, És hogyha négy csöcsöd van akkor is veszel még egyet, Hogy símogasd magad, Hogy megbaszd jól magad! Modern ember, modern ember, Drága jó modern ember, Ha egy picsád van veszel még egyet, Ha két picsád van veszel még egyet, Ha három picsád van akkor is veszel még egyet, Ha négy picsád van akkor is veszel még egyet, Hogy símogasd magad, Hogy megbaszd jól magad! Modern ember, modern ember, Drága jó modern ember, Szeressed magad Kényeztesd magad Csiklandozd magad Simikézd magad Baszd meg jól magad Jól baszd meg magad!
2.
Dávid Ibolya for President Dávid Ibolya szép Dávid Ibolya jó Dávid Ibolya nagyon aranyos Azonban sajnos egy kicsit aggódó Dávid Ibolya for President! Dávid Ibolya for President! Dávid Ibolya for President! Dávid Ibolya for Sexy President! Dávid Ibolya nagyon bölcs És Dávid Ibolyának gyönyörű a szeme Dávid Ibolya nagyon zaklatott És mégis ennek ellenére nagyon hosszú és csinos a lába Dávid Ibolya gyönyörű fehér bőrrel rendelkezik És, olyan mély a szeme Annyira barátságos az arca Sőt, vonzó a teste Nem is tudom, mit mondjak, azt hiszem, olyan, mint egy boci, Mint egy gyönyörű, simogatni való boci, Igen, azt hiszem ez a legpontosabb, igen, Olyan, mint egy gyönyörű boci Boci, boci tarka, se füle se farka, Boci, boci tarka, se füle se farka, Oda megyünk lakni, ahol cukrot kapni, Oda megyünk lakni, ahol tejet kapni
3.
Megfelelni 02:41
Megfelelni, megfelelni, Szeretnék a rózsaszín kis szívednek megfelelni, Rövidebb lenni, keskenyebb lenni, A jó kis fiókodba beleférni, Megfelelni, megfelelni, Szeretnék a kis aranyos szívednek megfelelni! Megfelelni, megfelelni, Szeretnék a kis aranyos szívednek minél jobban megfelelni, Kedves lenni, barátságos lenni, Engedékeny lenni és hízelgő is lenni, Megfelelni, megfelelni, csakis a szívednek szeretnék megfelelni! Megfelelni, megfelelni, Szeretnék a kis szívednek megfelelni, Egy jó nagy késsel, szép késsel, Meg is fogok felelni, A kis rózsaszín szívednek, aranyos kis szívednek, Jó mélyen megfelelni!
4.
Ne barátkozz, ne barátkozz, Drága jó barátom, kérlek, ne barátkozz, Mert az felettébb idegesítő, és nagyon fárasztó, Kellemetlen, zűrös és teljesen értelmetlen, Nézzél körül, és ahogy meglátod Az egész világ tulajdonképpen felesleges, Hiszen te magadnak olyan jó vagy és elégséges, Ezért azt mondom, ne barátkozz, kérlek, ne barátkozz Kérlek, ne barátkozz, ne barátkozz, Majd mi többiek nagyon jól barátkozunk, Reggeltől estig egymással leszünk, kacagunk, szórakozunk, egymást megsegítjük, pénzeljük, de te, kérlek, ne gyere velünk, ne barátkozz, maradj egyedül, légy egyedül, és ez lesz neked a legjobb
5.
I. Jófej politikus barátom, jófej politikus barátom, Annyira jó, hogy lapos a fejed, mert így rád sokkal jobban építhetek! II. Annyira jó, hogy pöttyös a fejed, mert így sokkal jobb veled Mert rajtad pihentethetem a szememet, az én megfáradt szememet, III.Annyira jó, hogy lyukas a fejed Mert benne így nagyon jól tüzelhetek, És a tűzön melegedhetek! És a tűzön melegedhetek!
6.
Ne vágd le a farkadat, ne vágd le a farkadat, Ne vágd le a farkadat! Akkor sem, hogy ha túl büdös, vagy túl nagy, vagy túl kicsi, Vagy egyszerűen csak meguntad Ne vágd le a farkadat, ne vágd le a farkadat, Kérlek ne vágd le a farkadat! Akkor sem hogyha a rendőr kéri, vagy a a parkolóőr kéri, Vagy az apeh kéri, vagy akárki kéri. Csak akkor vágd le a farkadat, hogy ha a barátnőd kéri, Mert azt akarja, hogy csakis az övé legyen, Mindig nálad legyen, csak benne legyen, csakis az övé legyen, Akkor álljál fel, és húzd le a sliccet, és vedd ki a farkadat, És egy műanyag késsel kezd el masszírozni a barátodat, És amikor levágtad, akkor dobd bele a vécécsészébe, És ő teljesen el fog hűlni, és meg fog fagyni, És te győzni fogsz, igen, mert ő majd megrémül, De szerintem mégis jobb az, hogyha… Ne vágd le a farkadat, ne vágd le a farkadat, Kérlek, ne vágd le a farkadat!
7.
Én nem tudom, ki vagyok Én nem tudom, ki vagyok Én nem tudom, hogy ki vagyok Én nem tudom, hogy ki vagyok Egy kicsit állat vagyok, Kicsit növény vagyok, Kicsit víz vagyok, Kicsit levegő vagyok Kicsit ember is vagyok, Egy kicsit ember is vagyok Ember, ember nem vagyok, Ember nem vagyok! Kicsit föld vagyok, Kicsit kő vagyok, Kicsit napfény vagyok, Kicsit ég vagyok Egy kicsit te vagyok Egy kicsit ő vagyok Egy kicsit mi vagyok Egy kicsit mindenki vagyok
8.
Transzvesztita vagyok, szeress engem, Puha a bőröm, selymes a kezem, Rúzsos a szám, szép az ingem, Gyere ide, szeress engem! Transzvesztita vagyok, egy igazi nő, Az egyik felem legalábbis ő, Mert én is transzvesztita vagyok, Büdös és erős, Egy igazi férfi, ez a másik ő. Transzvesztita vagyok, félig nő, Félig meg férfi, egy borzalmas ő, Vedd el belőlem azt, ami neked kell, Mert te is ugyanaz vagy belül, igen, Egy kicsit egy érzékeny nő, Egy kicsit egy állat férfi, És így, épp így jó ez annak, aki érti.
9.
„Gyere be a diszkóba, gyere be a diszkóba, - mondták - gyere, gyere, gyere be a diszkóba,” Hát bementem a diszókóba, kérdik „Milyen zenét szeretsz?” Mondom csehszlovák népzenét, csakis csehszlovák népzenét, Hát azonnal egy kést szúrtak a hátamba, és egy nagyon szép villát a szemembe, És néhány kanalat a gyomromba és sok-sok szöget a hasamba, „Hát te nem értesz, te egyáltalán nem értesz a zenéhez, De azért gyere, gyere, gyere, gyere be a diszkóba!” „Gyere be a diszkóba, gyere be a diszkóba, - mondták - gyere, gyere, gyere be a diszkóba!” Hát bementem a diszkóba, kérdik „Milyen zenét szeretsz?” Mondom Mozartot és Dvorákot, csakis Mozartot és Dvorákot, Kérdik: „Hát te normális vagy-e? Vagy, mi történt veled?” És azonnal valamilye drótokat szereltek a fejembe, és egy fejszét is a hátamba, És sok-sok kést a gyomromba. „Te nem értesz, te egyáltalán nem értesz a zenéhez, De azért gyere, gyere, gyere, gyere be a diszkóba!” „Gyere be a diszkóba, gyere be a diszkóba, - továbbra is töretlenül mondták, azt, hogy - gyere, gyere, gyere be a diszkóba, Hát mondom jól van, akkor bemegyek ismét. Megint azt kérdezik: „Milyen zenét szeretsz?” Mondom, idefigyelj, engem már annyira teleszurkáltatok, agyonvertetek, Hogy én nem szeretek semmilyen zenét, sőt, nem értek a zenéhez, De leginkább pedig gyűlölöm magát a zenét, Azt mondják: „Ez nagyon jó válasz! te jó csávó vagy! Te, akarod, hogy kihúzzuk belőled azt a sok kést, villát, kanalat, szögeket, drótokat, fejszéket, amiket beléd nyomtunk?” Mondom, á, nem fontos, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, De én be vagyok, én be vagyok oltva, Diszkó ellen oltva, diszkó ellen oltva, a diszkó-diszkó-diszkó ellen oltva!
10.
minek érezzek amikor annyian annyi mindent éreznek a kicsik is, a nagyok is, a kövérek és soványak is, a gazdagok és a szegények is de minek érezzek, amikor annyian annyi mindent éreznek? Ne fűrészeld a lábamat, kérlek, ne fűrészeld a kis gyermeklábamat, Meg megsérted a szandálomat, a kicsi kis gyermekszandálomat. Minek érezzek, amikor annyian annyi mindent éreznek, Inkább veszek egy pisztolyt, és lövök ide is, oda is, Kicsit is, nagyot is, kövéret, soványt is, gazdagot és soványt is, A nagy munkamegosztásban, a nagy társadalmi munkamegosztásban, De minek érezzek, amikor annyian, annyi mindent éreznek?
11.
Robotok 03:00
Robotok, robotok Esztek, isztok, dolgoztok Robotok, robotok Jaj de mélyen alusztok! A halál negatív Az élet pozitív Szívem van, így kiáltok: Ébredjetek robotok! Robotok, robotok Fessétek át az agyatok Robotok, robot Olajozzátok meg magatok! Robotok, robotok Ti vagytok az igazi kiskirályok Robotok, robotok Mert annyira jól táncoltok
12.
ki fog szeretni ilyen fejjel? ilyen lábbal? ilyen mellel? Ki fog szeretni ilyen hajjal, ilyen háttal, ilyen aggyal? majd a halál, ő szeret mindenkit meg én, én is szeretek mindenkit, majd a halál meg én, mi szeretünk mindenkit, a halál meg én! ki fog szeretni ilyen lábbal, ilyen fejjel, ilyen hassal? Ki fog szeretni ilyen vállal, ilyen orral, ilyen ajkkal,? majd én, kérlek ne izgulj, majd én késsel, gránáttal tankkal, bombával, késsel, gránáttal tankkal, bombával, ki fog szeretni ilyen fejjel, ilyen lábbal, ilyen mellel? ki fog szeretni ilyen múlttal, ilyen jövővel, ilyen aggyal? csakis a halál, mert ő tényleg mindenkit szeret meg én, én is tényleg mindenkit szeretek, mert a halál én vagyok és én szeretni foglak téged ilyen fejjel, és én szeretlek, én szeretlek téged én!
13.
Van nekem egy jószívű rendőr barátom, Aki annyira jószívű, hogy engem gyakran megsajnál, És ezért nekem adta az ő egyenruháját, És én azóta ha csak tehetem abban járok-kelek, jövök-megyek, És azóta az emberek engem többre becsülnek, és jobban szeretnek, Távolról integetnek, sőt, a villamoson olykor nadrágomban is simogatnak, És énnek csak egy bajom van, hogy azt hiszik, hogy én vagyok ő, pedig én nem, vagyok ő, az én jószívű barátom! Egy idő után még jobban megsajnált ez a drága jó ember, S azt mondta, hogy nekem adja az autóját is, a szolgálatit, És hadd gázoljak azzal boldogan, akit csak tudok, Azaz közlekedjek bátran és belátásom szerint, És én azóta nagyon jól érzem magamat, mert olyan jól esik, amikor a kocsim alatt fekvő személyek integetnek és puszikat küldenek, de ugyanakkor fáj, hogy én nem vagyok ő, az én jószívű rendőr barátom végül ez a jószívű rendőr azt mondta, hogy egyszerűen, nekem adja már a pisztolyát is, annyira szeret, és tényleg ideadta, és azóta bármelyik üzletbe bemegyek, és bármire rámutatok a revolverével, mindenki, hihetetlen nagy örömmel mindent ingyen idead, és ez annyira szép, és ez annyira fantasztikus, egy gond van csak, hogy ez a rendőr barátom időnként azt mondja, hogy „tudod, cserébe, hogy én ilyen magányos vagyok, azt szeretném, hogy adjál nekem egy kis szeretetet, gyere ülj be az autómba, leszünk négyen-öten, és te leszel a Zsanett, és mi szeretni fogunk téged, mert mi vagyunk a jószívű rendőrök” és én akkor azt mondtam, hogy nagyon jó, és nagyon szép ez az egész, de én sajnos nem vagyok te, vagy éppen szerencsére nem vagyok ő, nem vagyok az én jószívű rendőr barátom!!!
14.
Azt szeretem, ha vetkőzöl, nem pedig azt, ha öltözöl, Ha vetkőzöl, nem pedig azt, ha öltözöl, Ha leveszed a kis sapkádat, és a kis szoknyádat, És a kis műanyag szandálodat, és a kis kesztyűdet, Azt szeretem, ha vetkőzöl Nem pedig azt, ha öltözöl! Ha leveszed a parókádat, és kiveszed a műfogsorodat, És lecsavarozod a lábadat, és leszereled a karodat. Ha lecsavarozod a fejedet, és félre teszed, Valamint kiengeded magadból messzire elfutni a csontvázadat, Kiszereled magadból a beleidet, a vesédet a májadat, És nekem adsz mindent, és nem marad belőled semmi más, Mert nekem nem kell belőled semmi, más, semmi más csak te!
15.
Basszál, basszál, basszál, basszál, Viselj szandált, sétálj az utcán, Tanuld meg a KRESZ szabályait, gyűjts amit csak találsz, De kérlek basszál, basszál, basszál, basszál, basszál. Basszál, basszál, basszál, basszál, Basszál hangyát, basszál lovat, Basszál kutyát, basszál növényt, És basszál amit csak találsz, de kérlek ne feledd el, hogy basszál, basszál, basszál, basszál. Basszál, basszál, basszál, basszál, De kérlek basszál, basszál, basszál, basszál, basszál. Basszál, lekvárt, basszál széket, basszál zakót és nadrágot, basszál asztalt, basszál hangszert basszál levegőt és tésztát, Basszál, basszál, basszál, basszál, basszál, Basszál, basszál, basszál, basszál, basszál.
16.
Modern ember, modern ember, Modern ember, modern ember, Ha egy fütyid van akarsz még, Ha két fütyid van akarsz még, Ha három fütyid van akarsz még, Ha négy fütyid van akarsz még, Hogy szép legyél, Hogy boldog legyél. Modern ember, modern ember, Modern ember, modern ember, Ha egy cicid van akarsz még, Ha két cicid van akarsz még, Ha három cicid van akarsz még, Ha négy cicid van akarsz még, Hogy boldog legyél, Hogy szép legyél. Modern ember, modern ember, Modern ember, modern ember, Ha egy puncid van akarsz még, Ha két puncid van akarsz még, Ha három puncid van akarsz még, Ha négy puncid van akarsz még, Hogy szép legyél, Hogy jó legyél. Hogy boldog legyél, Vidám legyél, Táncolj és táncolj és még kérj Drága jó ember, szép ember, Én szeretem téged, Drága modern ember!

about

A38 2009

credits

released January 1, 2009

drMáriás - szöveg, ének, trombita, szaxofon, Endrei Dávid - basszusgitár, Jeli Gergely - dob, Párizs - elektronika

license

all rights reserved

tags

about

Tudósok Budapest, Hungary

Legendary Hungarian jazz-punk-experimental band originally formed in Yugoslavia

contact / help

Contact Tudósok

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Tudósok, you may also like: